top of page

VOITA CASIOTONE CT-S400

Tee sun oma versio mun kappaleesta Valo joka pelkää pimeetä ja osallistu kilpailuun! HUOM. OSALLISTUMISAIKAA JATKETTU 1.11.2022 ASTI!

Valo joka pelkää -biisi on omistettu kaikille sellaisille ihmisille, jotka on aina läheistensä tukena, mutta ei itse aina osaa pyytää apua. Biisin teemaan on helppo samaistua – ja siksi valitsin juuri sen tähän skabaan.

Säännöt pähkinänkuoressa:

1. Ota biisi haltuun (YouTube, Spotify, muut suoratoistopalvelut

tai lataa nuotti tästä)

2. Anna palaa! Kaikki genret, versioinnit, soittimet ja jopa käännökset ovat sallittuja. Uuden version täytyy kuitenkin sisältää vähintään yksi kappaleen säkeistöistä sekä yksi kertosäe.

3. Lataa video somekanavallesi (FB, insta, YouTube, Vimeo tai joku muu). Tarkista, että profiili on julkinen! Muuten en pääse katsomaan :(

4. Tägää: #valojokapelkääpimeetä #fmusiikki #casio #johannavonhertzen

5. Lähetä linkki sähköpostilla osoitteeseen kilpailu@deepheartbeats.fi 1.11. klo 16.10 mennessä!

6. Sisällytä viestiin sun nimi, paikkakunta ja yhteystiedot (näitä ei käytetä muuhun kuin palkinnon postittamiseen). Kerro myös, saanko jakaa sun kisavideon mun somessa!

7. Voittajan päättää minä + arvovaltainen bändin jäsenistä koostuva raati. Voittaja ilmoitetaan tällä sivulla & mun sosiaalisen median kanavissa 15.11. mennessä.

Kysyttävää? 

kilpailu@deepheartbeats.fi

CASIOTONE CT-S400

ct_s400_casio_productpic_f_5.jpeg

Tutustu soittimeen F-Musiikin verkkokaupassa!

"Harrastitpa musiikkia itsekseksi tai muiden kanssa, on luovuus taattua CT-S400:sen parissa. Kompaktin kokoinen soitin tarjoaa monipuoliset soundit, laadukkaan äänentoiston sekä rajattomasti hauskanpitoa musiikin parissa. Eloisan autenttinen pianosoundi on vain jäävuoren huippu. Harjoittele audiotaustojen tai automatiikkasäestyksen tahdissa."

CONTACT

LABEL | Deep Heart Beats Oy - +358 44 2104818

BOOKINGS & COLLABORATIONS | jojo@deepheartbeats.fi

SUBSCRIBE

Tilaa kuukausittainen uutiskirje, joka sisältää ajankohtaisia asioita, konsertteja, runoja ja spesiaalitarjouksia brändeiltä, jonka kanssa teen töitä.

Ei spämmiä :) 

Subscribe for a monthly letter including news, updates, concerts, poems and special offers from brands I work with!

No spamming :)

Thanks for submitting!

bottom of page